RECEPT
Dutch Angus Burger
met parmaham, coeur de boeuf en pesto-spinaziesalade
4 personen
20 min

Ingrediënten

8 dikke sneetjes brood

150 g pesto

1 el olijfolie

4 Dutch Angus burgers

4 coeur de boeuf tomaten, in plakken

300 g spinazie, gewassen

100 g parmaham

1 el mayonaise

Ingrediënten bestellen

Bio Zonnebloem Rogge
€ 3,99
Oliviana Ensalada ca. 150 gr
€ 3,44
Olitalia Olijfolie Extra Virgin 500 ml
€ 4,09
Coeur De Boeuf Tomaat ca. 200 gr
€ 1,20
Verse Spinazie 450 gr
€ 1,99
Hellmann's Mayonaise Reg 210 ml
€ 2,59
Bereidingswijze
Rooster het brood, laat afkoelen en besmeer met een deel van de pesto.

Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin op halfhoog vuur de burgers 5-7 minuten, keer halverwege. Neem de burgers uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Bak 8 plakken tomaat 1 minuut in de koekenpan, bestrooi met zout en peper naar smaak. Snijd de rest van de tomaat fijn.

Beleg 4 sneetjes met pesto besmeerde toast met enkele blaadjes spinazie, leg er achtereenvolgens een plak parmaham op, een plak tomaat en vervolgens de burger. Dek af met een plak tomaat en een sneetje toast.

Roer de overgebleven pesto om met de mayonaise en 1 el water, proef en breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper. Schep de spinazie om met de pestodressing en strooi de fijngesneden tomaat erover.

Serveer de burgers met de spinaziesalade.

Eet smakelijk!