RECEPT
Fish Tales tonijnspaghetti
met kappertjes en olijven
4 personen
20 min

Ingrediënten

olijfolie

2 tl tomatenpuree

2 paprika’s, in stukken gesneden

3 blikjes skipjack tonijn in zonnebloemolie à 160 g

350 ml tomatensaus

2 tl kappertjes

4 el zwarte olijven, zonder pit, in stukjes gehakt

1 laurierblad

zout

ca. 400 g spaghetti

zwarte peper, versgemalen

100 g Parmezaanse kaas, geraspt

Ingrediënten bestellen

Olitalia Olijfolie 500 ml
€ 4,09
Mutti Tomatenpuree 130 gr
€ 1,29
Paprika Geel
€ 0,99
Fish Tales Skipjack Tonijn In Zonnebloemolie 160 gr
€ 2,89
Parmezaan Geraspt ca. 110 gr
€ 3,58
Grand Gerard Kappertjes 106 ml
€ 1,19
Molen Zwarte Peper 40 gr
€ 2,99
Laurierblad Heel
€ 3,05
Jozo Tafelzout Zonder Jodium 125 gr
€ 0,40
Rummo Ll Spaghetti 500 gr
€ 1,39
Bereidingswijze
Verhit een scheutje olijfolie in een flinke koekenpan. Bak de tomatenpuree een minuut in de olie. Voeg de paprika’s toe en bak op een middelhoog vuur beetgaar.

Voeg de tonijn toe en schep een aantal keer om. Voeg vervolgens de tomatensaus, kappertjes, olijven en het laurierblad toe. Schep het geheel een aantal keer om en laat door en door warm worden.

Breng een pan met water een de kook en voeg wat zout toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Giet de spaghetti af en voeg meteen toe aan de saus. Draai het vuur hoger en schep een paar keer om tot een goed gemengde spaghetti.

Verdeel de tonijnspaghetti over de borden. Breng eventueel op smaak met versgemalen peper en garneer met de Parmezaanse kaas.