RECEPT
Gevulde paprika’s
met gehakt en couscous
4 personen
40 min

Ingrediënten

500 ml kippenbouillon (tablet)

1 ui, fijngesnipperd

300 gr couscous

8 paprika’s

200 gr rundergehakt

2 el olijfolie

250 gr blisstomaatjes

1 zakje rucola

Ingrediënten bestellen

Paprika Geel
€ 0,99
Mini Pruim Trostomaten 1 tros (±10 stuks) ca. 150 gr
€ 1,79
Palmesteyn Rundergehakt ca. 450 gr
€ 4,46
Rucola 100 gr
€ 1,99
Bio Uien 1 kg
€ 2,39
Olitalia Olijfolie Extra Virgin 500 ml
€ 4,09
Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook.

Meng de ui met de droge couscous in een schaal en schenk de bouillon erbij. Dek de schaal af en laat de couscous enkele minuten wellen.

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder de zaadjes. Meng het onbereid gehakt met de gewelde couscous, breng op smaak met versgemalen peper en vul hiermee de paprika´s en leg ze in een ovenschaal. Leg de tomaatjes tussen de paprika´s. Besprenkel het geheel met olie en gaar alles in 25-30 minuten in het midden van de oven.

Serveer de paprika´s en tomaatjes met rucola.

Eet smakelijk!