RECEPT
Lasagne di mamma!
Van de moeder van Tess
4 personen
55 min

Ingrediënten

1 pak lasganebladen

250 gram champions

3 tomaten

2 paprika's

300 gram spinazie

3 eetlepels mosterd

2 uien

300 gram gehakt

1 zakje geraspte kaas

Italiaanse kruiden

Boter

Bloem

Melk

Ingrediënten bestellen

La Bioidea Lasagna Bladen Wit 250 gr
€ 1,99
Hollandse Trostomaten 1 tros (±6 stuks) ca. 650 gr
€ 2,59
Paprika Geel
€ 0,99
Verse Spinazie 450 gr
€ 1,99
Tons Mosterd Fijn 170 ml
€ 1,99
Uien Netje 1 kg
€ 1,99
Palmesteyn Rundergehakt ca. 450 gr
€ 4,46
Geraspte Kaas Jong Belegen 48+ 150 gr
€ 0,01
Basilicum - Tafelstrooier
€ 1,99
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. en vet de ovenschaal in met boter.

Snijd de uien, paprika, champions en tomaten in kleine blokjes.

Fruit de uien in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de overige groenten toe en breng op smaak met Italiaanse kruiden.

Verhit boter in een steelpan. Voeg zodra de boter is gesmolten bloem en melk toe tot een glad geheel ontstaat. Doe de helft van het zakje geraspte kaas en de mosterd hierbij en blijf roeren tot alle kaas gesmolten is.

Bedek de bodem van de ovenschaal met wat gehakt en groente en dek af met lasagnebladen. Bedek de lasagnebladen met de kaas-mosterdsaus en herhaal dit tot alles op is.

Eindig met een goede laag kaas-mosterdsaus en sluit af met geraspte kaas. Bak de lasagne in ca. 35 min. gaar en goudbruin.

Eet smakelijk!