OVER ONS

Landwat?!
Ben je nog niet bekend met ons concept?
Lees hier alles wat je moet weten over Landmarkt!

Over ons

Welkom bij Landmarkt!

Foto winkel

Op onze overdekte versmarkt in Schellingwoude vind je de lekkerste en meest verse, lokale producten. Rechtstreeks bij de boer, teler en ambachtelijke producent vandaan. Wij betalen hen een eerlijke prijs voor heerlijke producten. Samen zijn we het eens: eten moet vooral leuk & lekker zijn. Onze vakmensen kennen hun producten van top tot teen, en staan je graag bij met raad en daad.

 

Foto restaurant

Naast je boodschappen kun je bij ons ook terecht voor ontbijt, lunch of diner in ons restaurant met terras. De chefs koken uiteraard met al het lekkers van onze markt. Simpele, maar ontzettend lekkere gerechten met alles wat het seizoen te bieden heeft. Bekijk hier onze menukaart met gerechten als onze Palmesteyn hamburger en Landmarkt's 'in knoflook gebakken' octopus. Reserveer snel een tafel voor een gezellig avondje Landmarkt!

Heldenproduct logo Onze helden

Foto heldenproducten

Bij Landmarkt houden wij van onze helden! De helden van Landmarkt zijn alle lokale leveranciers waarmee wij direct in contact staan, zoals appelboer Erik uit Loenen aan de Vecht, of Wouter van Palmesteyn die streeft naar duurzaam, diervriendelijk en 100% antibioticavrij vlees. Landmarkt zou Landmarkt niet zijn zonder deze leveranciers, en daarom zijn het voor ons echte helden. Veel van al het lekkers komt dus direct van de boer of kleinschalige producent vandaan, en is daardoor verser, dus lekkerder.

Bioproducten logoBiologisch

Foto bio producten

Bij biologisch eten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en de dieren. Zo worden mestoverschotten voorkomen en krijgen dieren meer ruimte om hun kont te keren in de stal. Landmarkt heeft een groot biologisch assortiment in de schappen liggen. Van bio bloemkool tot aan bio boter, je vindt het allemaal bij Landmarkt! Je herkent de biologische producten in de winkel en in de webshop aan het groene bio-icoontje. Zo zien alle bewuste lekkerbekken gelijk of ze het product in hun winkelwagentje kunnen stoppen of niet.

Glutenvrije producten logo Glutenvrij

Foto glutenvrije producten

Gluten zitten in producten zoals brood, taart, koek, pizza, pasta en cake. Als je dit liever vermijdt, ben je bij Landmarkt aan het juiste adres. De schappen bij Landmarkt liggen namelijk vol met glutenvrije pasta's, crackers en pannenkoekenmixen. Met het bruine glutenvrije-icoontje vind je ze makkelijk terug in de winkel en in onze webshop. Zo weet je gelijk of jouw favoriete koekjes gluten bevatten. Online kun je makkelijk ons glutenvrije filter aan zetten. Zo heb je in een keer een mooi overzicht van alle glutenvrije producten.

Producten voor een prikkie logo Voor elke dag

Foto voor een prikkie

Naast alle verse en lokale producten kun je bij Landmarkt ook terecht voor je alledaagse boodschappen. Gewoon voor elke dag. Zo haal je naast je verse, biologische of glutenvrije producten ook gelijk je cola en toiletrollen. Een bezoek aan Landmarkt is dus genoeg om al je dagelijkse of wekelijkse boodschappen te verzamelen. Producten met het blauwe ‘voor elke dag’-icoontje zijn ook nog eens extra gunstig geprijsd. Filter op ‘voor elke dag’ om alles in een oogopslag te zien!