RECEPT
Hollandse garnalen
met een crème van avocado
4 personen
15 min

Ingrediënten

200 ml kookroom

2 a 3 avocado

300 tot 400 gr Hollandse garnalen

2 teentjes knoflook

Peper

Zout

Ingrediënten bestellen

Avocado
€ 1,49
Hollandse Gepelde Garnalen 100 gr
€ 5,95
Bio Knoflook 3 stuks
€ 1,29
Molen Zwarte Peper 40 gr
€ 2,99
Zeezout - Molen
€ 2,49
Bereidingswijze
Pel een avocado en stop het vruchtvlees in een keukenmixer. Breng ondertussen 200 ml kookroom aan de kook samen met 2 gehalveerde teentjes knoflook, peper en zout.

Zet de keukenmixer aan en voeg de room langzaam toe tot er een mooie gladde massa ontstaat.

Verdeel de massa over 4 glazen en leg tot slot de garnalen er op.

Eet smakelijk!