RECEPT
Le Perron Baguette Tradition
met pittige dip van ananas en zongedroogde tomaat
2 personen
30 min

Ingrediënten

Bio Baguette Tradition

2 Rode uien in ringen gesneden

2 eetlepels oliijf- of arachideolie

Een halve ananas in blokjes gesneden

Een half potje zongedroogde tomaten op olie

1 rode peper

250 ml blanke azijn of sherryazijn

125 gram suiker

Een mespuntje cayennepeper

1 theelepel gehakte, verse rozemarijn

Peper en zout naar smaak

Ingrediënten bestellen

Bio Tradition Baguette
€ 1,80
Ananas
€ 2,99
Rode Pepers
€ 0,19
Olivier Azijn Basilicum 0,5 l
€ 3,89
Van Gilse Ruwe Rietsuiker 500 gr
€ 1,57
Cayennepeper - Tafelstrooier
€ 2,19
Rozemarijn 20 gr
€ 1,39
Molen Zwarte Peper 40 gr
€ 2,99
Zeezout - Molen
€ 2,49
Bereidingswijze
Doe de uien in de pan en smoor ze 10 minuten in de olijfolie tot ze zacht zijn. Kook de ananas 5 minuten zachtjes in azijn.

Roer daarna de suiker, fijn gesneden rode peper, zout, cayennepeper en rozemarijn erdoorheen en kook dit 20 minuten zachtjes tot een stroperige massa.

Laat de pittige dip afkoelen in de koelkast.

Serveren op een heerlijk stuk Bio Baguette Tradition.

Eet smakelijk!