RECEPT
Le Perron breekbrood
met knoflook, kaas en salami
2 personen
min

Ingrediënten

1 el Italiaanse kruiden

1 teen knoflook

75 g roomboter

100 g kaas (bijv. belegen kaas, mozzarella, cheddar)

100 g salami 

1 Bio Boule Levure

Ingrediënten bestellen

Italiaanse Kruiden - Tafelstrooier 14 gr
€ 2,49
Bio Knoflook 3 stuks
€ 1,29
v/d Bas Boeren Jong Belegen ca. 600 gr
€ 7,74
Herz Salami - Gesneden ca. 110 gr
€ 3,29
Bereidingswijze
Gebruik een goed verwarmde barbecue of verwarm de oven voor op 170 graden. Maak de knoflook schoon en hak deze fijn. Smelt de boter in een steelpan en verhit de knoflook even mee.

Snijd het brood kruislings zes keer in, om zo 16 ongeveer gelijke stukken brood te creëren. Schenk de boter in en over het brood. Verdeel de kruiden, kaas (naar eigen wens) en salami hierover. Pak het brood in met aluminiumfolie, maar laat de bovenzijde open.

Plaats het pakketje 10 minuten op de barbecue of in de oven tot het brood warm en goudbruin is.

Eet smakelijk!