RECEPT
Le Perron Pompoenpitten brood
met makreel
4 personen
min

Ingrediënten

Bio Noors Pompoenpitten brood

1 gerookte makreel filet

1 eetlepel crème fraîche

1 theelepel bieslook

10 cherrytomaatjes

Gemende sla

Ingrediënten bestellen

Bio Noors Pompoenpitten
€ 2,99
Gerookte Makreelfilet
€ 2,75
Isigny Creme Fraiche 0,2 l
€ 2,59
Bieslook 20 gr
€ 1,39
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. snijd in ieder cherry-tomaatje een kruisje aan de onderzijde en plaats deze in een ovenschaal ca. 3-4 minuten in het midden van de oven.

Pluk de makreel los en meng dit met de crème fraîche en bieslook in een kom. Snijd 4 dikke plakken brood af. Beleg deze met een toefje gemengde sla en verdeel hier het makreel mengsel op. Maak dit af met de gepofte tomaatjes.

Eet smakelijk!