RECEPT
Nectarines en wilde perziken van de grill
Recept voor de barbecue
4 personen
15 min

Ingrediënten

4 rijpe maar nog stevige nectarines

4 rijpe maar nog stevige wilde perziken

2 el olijfolie (om te bakken)

200 ml dikke yoghurt

6 el honing

10 g verse munt, fijngehakt

Ingrediënten bestellen

Den Eelder Boeren Naturel Schepyoghurt 180 gr
€ 0,69
Munt In Pot
€ 1,99
Bereidingswijze
Stap 1
Snij de perziken en nectarines rond de pit doormidden. Draai de losse helften in tegengestelde richting zodat de pit loskomt. Verwijder de pit en smeer de snijvlakken in met olie.

Stap 2
Rooster de fruithelften 5 minuten op een matig hete barbecue tot ze een mooi grillstreepje hebben. Keer ze en rooster ze nog 3 minuten op de andere helft.

Stap 3
Meng de yoghurt met 2 eetlepels honing en de munt. Serveer de muntyoghurt bij het fruit. Lepel de rest van de honing erover.