RECEPT
Roerei van Fish Tales
met gerookte zalm en viseitjes
4 personen
10 min

Ingrediënten

4 plakken brood

8 eieren

20 ml melk

20 g boter

200 g gerookte zalm in stukjes

25 g zalmeitjes

4 sprietjes verse bieslook, fijngehakt

zout en peper

Ingrediënten bestellen

Bio Meergranen Pompoen
€ 3,99
Vrije Uitloop Eieren 10 stuks
€ 2,39
Landmarkt Halfvolle Melk 1 l
€ 1,09
Fish Tales Gerookte Sockeye Zalm 100 gr
€ 5,49
Bieslook 20 gr
€ 1,39
Bereidingswijze
Rooster de plakken brood in een broodrooster of onder de grill.

Klop de eieren en de melk met een vork, breng op smaak met zout en peper.

Verhit de boter in een koekenpan op laag vuur. Giet het eimengsel in de pan. Roer de eieren met een houten lepel, neem om de 10 seconden een pauze van 10 seconden. Laat het ei langzaam stollen.

Voeg zodra het ei bijna is gestold de zalmstukjes en de helft van het bieslook toe en verwarm 1 minuut mee.

Verdeel het roerei over de plakken brood en garneer met de zalmeitjes en het overgebleven bieslook. Maal er verse peper over.

Eet smakelijk!

(Beeld: © David Loftus)