WELKOM BIJ LANDMARKT

In de winter hebben we behoefte aan warm en voedend eten zoals stevige stamppotten en soepen. 
In de zomer gaan we liever voor een frisse salade of een sappige smoothie. Alles wat het seizoen te bieden
heeft sluit naadloos aan op wat ons lichaam op dat moment nodig heeft. En door seizoensgebonden te eten
spaar je ook nog eens het milieu en jouw portemonnee! Want wat op jouw bord ligt hoefde geen lange reis af
te leggen of in een warme kas te groeien. Wil je toch buiten het seizoen genieten
van jouw favoriete producten? We helpen je graag met wat tips.

EERLIJK ETEN

SMAAKT HET LEKKERST

Bij ons vind je het lekkerste vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Onze vakmensen zijn lekkerbekken, staan je bij met raad en daad en hebben altijd wat te proeven. Waar mogelijk maken wij onze producten liever zelf, verkiezen we duurzaam boven keurmerken, kennen we onze leveranciers persoonlijk en betalen we hen een eerlijke prijs. Samen zijn we het eens: Eerlijk eten smaakt het lekkerst!

KOMT DAT PROEVEN!

Bij Landmarkt vind je de sfeer van de markt, gezellig en vol energie. Zo is er altijd wat te doen, te zien en te beleven.

Pureham

Zaterdag 16 maart

Landmarkt Schellingwoude

Proeverij

Pureham is een Spaans delicatessen bedrijf gerund door een Spaanse familie met Amsterdam als standplaats.De basis is Spaanse Iberico ham, maar ze hebben een uitgebreid assortiment Jambon Iberico (pata negra) en andere Spaanse vleeswaren.

Divin

Zaterdag 23 maart

Landmarkt Schellingwoude

Proeverij

Alcoholvrije wijn?! Van de druiven die op enkele kilometers van de beroemde kastelen van de Loire groeien, maakt Divin 3 voortreffelijke alcoholvrije Sauvignon Blancs. Kom je proeven?

Roots Fish Smokery

Zaterdag 23 maart

Landmarkt Schellingwoude

Proeverij

Roots Fish Smokery is gespecialiseerd in het roken en verwerken van zalm. Traditie, duurzaamheid en voedselveiligheid brengen wij samen in ambachtelijk verwerkte kwaliteitsproducten uit de zee. Ons traditionele en transparante verwerkingsproces van eersteklas gerookte zalm en andere visproducten garandeert een authentieke smaakbeleving.

HELDEN

van Landmarkt

Wat van dichtbij komt is verser, dus lekkerder. Landmarkt heeft het lekkerste vers van Amsterdam en dat doen we niet alleen. Ons vers komt direct van de boer, tuinder, visboer, slager en bakker. Samen met deze producenten zorgen we voor de beste kwaliteit en de lekkerste producten. Niet zo gek dat wij onze ‘Helden van Landmarkt’ daarom graag aan je voorstellen..

KOM WERKEN BIJ LANDMARKT!

Bij ons vind je het lekkerste vers, direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Onze vakmensen zijn lekkerbekken en staan je bij met raad en daad en er is altijd wat te proeven. 

Ben je vrolijk, enthousiast en vind je het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan de winkelervaring van onze klanten? Dan ben jij wie we zoeken voor onze versmarkt in Amsterdam.
Check snel onze vacatures!