RECEPT
Yoghurtijs
met warme peren-kardemomsaus
4 personen
30 min

Ingrediënten

4 bolletjes yoghurtijs van Landmarkt

4 zaadjes kardemom

1 tl citroensap

50 g chocolala double espresso

500 ml perensap

handvol granola noten van Landmarkt

Ingrediënten bestellen

Landmarkt Perensap 1 l
€ 1,99
Landmarkt Granola - Noten 450 gr
€ 4,99
Bereidingswijze
Kneus de zaadjes kardemom. Breng het perensap met de gekneusde kardemomzaadjes, het citroensap en een mespunt zout aan de kook.

Kook het sap in 25-30 minuten in tot een stroperige saus, zodra je ziet dat het sap goudkleurig wordt en er bellen ontstaat heb je de juiste consistentie.

Het slimst is om het sap tevoren in te koken en op het laatst alleen nog te verwarmen.

Snijd met een scherp slagersmes de espressochocolade in fijne snippers. Verdeel de bolletjes ijs over vier bakjes, schenk er wat warme perensaus over en bestrooi met chocolade en granola van Landmarkt.

Eet smakelijk!